Bel ons 070 260 00 30

Wild Hibiscus Blue Tea

Schrijf de eerste review van dit product

Wild Hibiscus Blue-tee is een prachtige thee met een heldere blauwe kleur. Mild van smaak, maar zeer hoog in anthocyanine antioxidanten. Van oudsher geserveerd met honing en citroen.

€ 7,95 Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 7,95
Wild Hibiscus - in 3 stappen

Productbeschrijving

Details

Van oudsher wordt de Butterfly Pea Flower Tea in Thailand geserveerd als "Nam Dok Ancham", een speciale iced-tea om gasten te verwelkomen. Het wordt als hete thee gemaakt met een halve theelepel honing, een halve theelepel suiker en een halve theelepel citroensap. Daarna mag het rustig afkoelen en wordt het geserveerd over ijs. Als de citroensap wordt toegevoegd verandert de heldere blauwe kleur op magische wijze in dieppaars.

De kleurverandering komt door de krachtige anthocyanine antioxidanten. Deze veranderen de kleur afhankelijk van de zuurheid. In water is het helder blauw, in zuurdere dranken (zoals citroensap) is het prachtig paars.

Naar Thaise tradities wordt de Butterfly Pea gebruikt voor het verbeteren van geheugen, bloedsomloop en het gezichtsvermogen. Het extract wordt ook gebruikt om bijvoorbeeld rijst en desserts te kleuren.

Deze Butterfly Pea wordt ge-oogst op een familie boerderij in centraal Thailand waar het met liefde wordt verzorgd en wordt behandeld met de traditionele Thaise technieken. Er worden absoluut geen pesticiden of chemicalien gebruikt.

Reviews

Schrijf uw eigen klantreactie

Uw klantreactie voor: Wild Hibiscus Blue Tea

Hoe waardeert u dit product? *

  zeer slecht slecht matig goed zeer goed
Prijs
Snelheid/kwaliteit van levering
Kwaliteit