Urthel Saisonniere Wild Hibiscus
urthel-saisonniere-wild-hibiscus

Ingrediënten

1 Urthel Saisonniere ( zie www.urthel.com)
2 cl Cointreau
1 Wild Hibiscus bloem

Bereidingswijze

Neem een mooi champagneglas en laat hierin de hibiscusbloem glijden.
Voeg de Cointreau toe.
Schenk hierbij voorzichtig de Urthel Saisonniere er over heen.
 
Op 28 juni 2010 won Hildegard met haar Urthel Saisonnière de prestigieuze World Beer Award 2010 voor het Beste Europeese Seizoensbier. Iets om trots op te zijn. Urthel Saisonnière, gebrouwen sinds november 2009, is een blond bovengistend speciaalbier met nagisting op de fles. Vol en verrassend subtiel bitter van smaak. Urthel Saisonnière is ongefilterd. 
Hierdoor is het licht troebel. Maar zo blijft het beste van de hop en de mout daar waar het hoort. In het originele Urthel glas.
Dit Urthel Saisonniere bier smaakt ook heerlijk met een Wild Hibiscusbloem.