wild-hibiscus-cocktail-mimosa

Ingrediënten

Een mimosa is een erg eenvoudige brunch cocktail bestaande uit sinasappelsap met champagne/cava of prosecco. In dit recept beschrijven we een variant hierop met hibiscus bloemen en siroop. Het is een recept van mixologe Danielle Tatarin.
Maak eenvoudig een alcohol vrije cocktail door de champagne te vervangen door een bronwater met bubbels.
Dit recept past geweldig bij een ontbijt op bed op moederdag.

Motherly Love Mom-osa

1 Wild Hibiscus bloem
30 ml St. Germain Elderflower Liqueur
30 ml Roze Grapefruitsap
15 ml Wild Hibiscus Siroop
150 ml Bubbelwijn zoals prosecco, cava of champagne


Bereidingswijze

Plaats de hibiscus bloem in een champagne glas. Shake de likeur, sap en siroop met ijs in een cocktailshaker. Giet dit daarna in het champagneglas. Giet daarna voorzichtig de bubbelwijn in het glas. Garneer met een schil van de grapefruit.