wild-hibiscus-crostini

Ingrediënten

1 potje wild hibiscus bloemen in siroop 250 gr
250 gr brie
1 stokbrood in plakjes gesneden
150 gram amandelschaafsel
verse thijm

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden.
Haal de hibiscus bloemen uit de pot en bewaar de siroop. Halveer de bloemen.
Snij de brie in dunne plakken en leg deze op de plakjes brood. Verdeel het amandelschaafsel over een plat bord.
Druk de brie stevig in het brood en druk het broodje vervolgens in het amandelschaafsel.
Zet de plakje brood in de voorverwarmde oven. Bak totdat de brie zacht is, het brood knapperig en de amandelen licht geroosterd.
Garneer daarna elk plakje met een halve hibiscus bloem en besprenkel voorzichtig met een beetje hibiscus siroop.
Garneer eventueel met nog een beetje verse groene kruiden.