Bel ons 070 260 00 30

Artikelen 1 tot 15 van 54 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
De feestdagen komen er weer aan. Wild Hibiscus doet het altijd goed als origineel kado bijvoorbeeld in combinatie met een flesje prosecco.Lees meer

Eenvoudige maar indrukwekkende cocktail om jouw gasten mee te verrassen.

De Wild Irish Rosella bedacht door Jonathan Lind van Hotel The NoMad in New York.

 

Ingrediënten

2 oz Jameson Irish Whiskey
75 oz vers citroensap .
75 oz Wild Hibiscus siroop

1 ei wit
1 scheutje Chartreuse (gele kruidenlikeur )
1 Wild Hibiscus bloem

 

Een oz. oftwel ounce is ongeveer 28,5 ml.

Bereidingswijze

Combineer de ingrediënten tot en met het eiwit in een cocktail shaker. Schud de ingredienten goed door elkaar totdat de eiwit goed schuimt( oftewel geëmulgeerd is). De shaker voelt dan alsof deze vol slagroom zit. Voeg ijs toe en schud nogmaals. Schenk het drankje in een koud glas. Voeg een scheutje Chartreuse likeur toe en garneer met de Wild Hibiscus bloem.

Met dank aan MasterChef winnaar Whitney Miller Recept voor 2 personen For the Bread Pudding

1 cup (240 ml volume) French bread, cubed to 1/2 inch (1.25 cm)
1 large egg
1 large egg yolk
2 tablespoons (25 g) granulated sugar
2 ounces (60 ml) half-and-half
1 1/2 ounces (45 ml) heavy cream, divided
1 1/2 ounces (42 g) good quality white chocolate chips
1⁄4 teaspoon (1.25 ml) pure vanilla extract

1. Fill and preheat the water oven to 77 C.
2. Preheat the traditional oven to 177C.
3. Put the bread cubes on a baking sheet and toast in the traditional oven for 5 minutes.
4. In a large bowl, whisk together the whole egg, egg yolk, and sugar.
5. In a small saucepan, over medium heat, combine the half-and-half and 1 ounce (30 ml) of the heavy cream and heat until tendrils of steam begin to escape the surface.
6. Whisk the egg mixture constantly as you slowly dribble in some of the hot cream to temper the eggs. Continue to whisk as you add the remainder of the cream.
7. Melt the white chocolate with the remaining 1/2 ounce (15 ml) of the heavy cream in a saucepan over medium low heat.
8. Stir the melted white chocolate and vanilla into the egg mixture.
9. Fold in the bread cubes and let the mixture sit for 2 minutes or until the bread has absorbed the liquid.
10. Grease 2 (240 ml) Mason jars with cooking spray.
11. Divide the bread pudding mixture evenly among the mason jars and screw on the lids.
12. Carefully lower the Mason jars onto the perforated bottom rack of the water oven and cook for 2 hours.

For the Sauce
1 ounce (32 g) good quality white chocolate chips
2 ounces (60 ml) heavy whipping cream
2 Hibiscus flowers in syrup

Melt the white chocolate with the heavy whipping cream in a medium saucepan over low heat, stirring occasionally.
Assembly:
1. When the pudding has cooked, carefully remove the Mason jars from the water bath and transfer to the upturned SousVide Supreme lid with tongs.
2. Allow the jars to cool for 3 or 4 minutes, then using a tea towel, remove the jars’ lids.
3. Gently run a butter knife around the edge of the bread pudding and transfer to a shallow dessert bowl.
4. Spoon the white chocolate sauce around the bread pudding. Place an hibiscus flower on top of the bread pudding and then drizzle a teaspoon (5 ml) of the hibiscus syrup over the sauce.
5. Serve immediately.

Social Tender

Heerlijke nieuwe frisse cocktail bedacht door Wild Hibiscus Italië.

Ingrediënten

4/10 deel Wodka Ketel One 
2/10 deel Aardbeienpuree 
1/10 deel Citroensap 
3/10 deel Pisa Likeur (noten likeur uit Toscane)

Bereidingswijze

Decoreer met een schijfje sinaasappel, aarbei en een hibiscus bloem.


Nieuwe frisse cocktail met Wild Hibiscus thee en Wodka.

The Wild Hibiscus Golden Blossom!

Bereidingswijze

Kopje Wild Hibiscus Heart thee 
Theelepel Wild Hibiscus siroop 
Flinke scheut Imperial Gold Wodka Geserveerd in een hoog glas met ijs. 
Gegarneerd met schijfje citroen en een Wild Hibiscus bloem


Wild Hibiscus Heart TheeVerwen je moeder met een origineel moederdag kado! De Wild Hibiscus Heart thee is ideaal voor bij een ontbijtje op bed.

Ook de Wild Hibiscus bloemen in siroop zijn leuk om te geven in combinatie met een fles bubbels. Vergeet niet op tijd te bestellen want in verband met de Hemelvaartsdag kan de bezorging iets later zijn.

bijzonder-kerst-recept

Ingrediënten

4 eieren
1/2 kopje suiker
1 kopje koksroom
1 1/2 kopje magere melk
1 kopje Infused Rum * zie voorbereiding hieronder
1/2 kopje Wild Hibiscus Infused Navan Vanilla Cognac **
1/2 kopje Wild Hibiscus bloemen puree
verse nootmuskaat 

Bereidingswijze

Scheid de dooier van het eiwit. Voeg 1/4 kopje suiker en 1 kopje room toe aan het eiwit. Klop dit totdat een stijf mengsel ontstaat en zet dit apart. Voeg dan 1/4 kopje suiker toe aan de eidooier en klopt dit alles glad. Voeg dan langzaam de andere ingredienten toe terwijl je langzaam blijft roeren. In deze volgorde; room, melk, infused rum, infused cognac en de Wild Hibiscus puree. Voeg daarna het eiwitmengsel toe.  Versier elke portie met vers geraspte nootmuskaat.

* To make Infused Rum: To a bottle of white rum add 1 vanilla bean (sliced lengthwise), 1 cinnamon stick, 5 cloves, and pinch of fresh ground nutmeg. Let sit for minimum 24 hours before use.

** To make Wild Hibiscus Infused Cognac: Place 5 Wild Hibiscus Flowers into 1 bottle of Navan Vanilla Cognac. Let sit for 24 hours then strain out the Wild Hibiscus Flowers. (Serves 8)


kerstaanbiedingSpeciaal voor de feestdagen hebben we een aantal mooie Kerstaanbiedingen met Wild Hibiscus.

Van 26 november t/m 14 december koopt u een potje met 11 bloemen voor 10,95 euro.

Ook de Wild Hibiscus bloemen in rozen siroop zijn in de aanbieding voor 15,95 euro per potje.
 
Dus heeft u nog geen geschikt kerstkado? Of bent u op zoek naar een origineel geschenk tijdens een oud en nieuw feestje.

Juist in deze sfeer rond de feestdagen komt Wild Hibiscus uitstekend tot zijn recht. Samen met bijvoorbeeld een fles alcoholvrije champagne of een lekkere fles prosecco.

Bestel nu...

Mousserende-wijn-prosecco-frizzante-met-Wild-Hibiscus-bloemen-200Nieuw bij Wildhibiscus.nl is de Prosecco Frizante van De Stefani. Deze Prosecco combineert qua smaak zeer goed met Wild Hibiscus.

Deze klassieke Prosecco combineert de smaak van druiven met een heerlijke frisse bubbel. In de mond smaakt de Prosecco zacht en droog tegelijkertijd. 

De Stefani is een familiebedrijf van al vier generaties. In de wijngaard vlakbij Venetie worden geen chemische meststoffen of onkruidverdelgers gebruikt wat de kwaliteit van de druiven ten goede komt. 

De Prosecco moet gekoeld gedronken worden.   

Bestel nu dit nieuwe kadopakket op deze link

Steeds meer feest- en bruiloft locaties heten hun gasten welkom met Wild Hibiscus.

Als aperatief, welkomstdrankje of om een toost uit te brengen. Wij zijn blij dat steeds meer mensen op deze manier kennis kunnen maken met dit originele product.
Deze locaties presenteren op feesten regelmatig een glas prosecco met Wild Hibiscus en weten met Wild Hibiscus haar feesten extra feestelijk te maken.

feest-met-wild-hibiscus

Skybar Floor17 is de nieuwste hotspot van het Ramada Apollo hotel te Amsterdam!
Richard Matulessy, voormalig Executive Chef van het Amstel Hotel, kookt de sterren van de hemel!

Geniet van Food Entertainment op het ‘hoogste’ niveau, terwijl u een geweldig uitzicht heeft over Amsterdam en omgeving. Een open keuken, vlotte bediening en goede muziek zorgen voor de perfecte avond uit. Drink -  Dance - Dine op vrijdag- en zaterdagavond met een goede DJ en heerlijke hapjes; dit is de ideale start van het weekend!

De huiscocktail van Floor 17 wordt gemaakt met Wild Hibiscus. Ga deze nieuwe hippe cocktail snel proeven bij Floor 17!

Kijk voor meer informatie op http://www.floorseventeen.nl/

ramada-apollo-floor-17

Urthel Saisonniere Wild Hibiscus
urthel-saisonniere-wild-hibiscus

Ingrediënten

1 Urthel Saisonniere ( zie www.urthel.com)
2 cl Cointreau
1 Wild Hibiscus bloem

Bereidingswijze

Neem een mooi champagneglas en laat hierin de hibiscusbloem glijden.
Voeg de Cointreau toe.
Schenk hierbij voorzichtig de Urthel Saisonniere er over heen.
 
Op 28 juni 2010 won Hildegard met haar Urthel Saisonnière de prestigieuze World Beer Award 2010 voor het Beste Europeese Seizoensbier. Iets om trots op te zijn. Urthel Saisonnière, gebrouwen sinds november 2009, is een blond bovengistend speciaalbier met nagisting op de fles. Vol en verrassend subtiel bitter van smaak. Urthel Saisonnière is ongefilterd. 
Hierdoor is het licht troebel. Maar zo blijft het beste van de hop en de mout daar waar het hoort. In het originele Urthel glas.
Dit Urthel Saisonniere bier smaakt ook heerlijk met een Wild Hibiscusbloem.
 

Moet-Chandon-Brut-Imperial-champagne-met-Wild-Hibiscus-bloemen-200Elk jaar is het altijd een uitdaging om een origineel kerstcadeau te vinden.
Wild Hibiscus is een fantastisch nieuw origineel kerstkado.
De mooie rode Wild Hibiscus bloem versiert het champagneglas voor een feestelijke welkomstoast.

Naast de mogelijkheid om de Wild Hibiscus bloem te gebruiken in champagne, cava of prosseco kun je de bloem ook toepassen in andere gerechten.
De bloem is zeer decoratief en eetbaar en daardoor bruikbaar voor zowel voor- als nagerechten.

Origineel Kerstpakket


Wild Hibiscus - Bloemen in Siroop is tevens een mooie aanvulling in een origineel Kerst pakket.
In combinatie met een fles mousserende wijn of (alcoholvrije) champagne is het een leuke verrassing voor uw personeel.
Meer weten over onze Wild Hibiscus Kerstpakket prijzen stuur ons dan een email.

Bestel nu...

Goed Levenbeurs kasteel LimbrichtVrijdag 23 september zal Wild Hibiscus de feestelijke V.I.P. avond openen met een welkomscocktail tijdens de Goed Levenbeurs te
Kasteel Limbricht. De Goed Levenbeurs wordt gehouden in Kasteel Limbricht van 23, 24 en 25 september en trekt jaarlijks 1500 bezoekers.
Zoals bekend zijn Limburgers bourgondisch ingesteld en de Wild Hibiscus - Bloemen in Siroop past typisch bij deze levensgenieters.

Wil je kennis maken met Wild Hibiscus of hou je van het "Goede Leven" kom dan naar de Goed Levenbeurs te Kasteel Limbricht.

Het is weer zomer, tijd voor zomerse cocktails!

Zonnige dagen in Nederland zijn schaars en daar moet je van genieten. Geniet met vrienden in de tuin van een originele zomercocktail met Wild Hibiscus. De meest klassieke is natuurlijk de prosecco met Wild Hibiscus. Op onze website staan echter nog diverse andere heerlijke zomerse cocktails voor in de zon. Zie cocktailrecepten

Onze eigen favorieten zijn de Wild Hibiscus Mojito en de Wild Hibiscus Mimosa. Probeer het zelf ook!

wild-hibiscus-cocktail-mimosawild-hibiscus-cocktail-mojito